Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vicent team (1416742) - Sporting Carballo (1578661) » 225718472: T27/J13/X

Liga 225718472 Información oficial sobre el partido 225718472 en Hattrick

15.08.2009 14:15:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 13 / X.2041 (167296)

ESCrew! Alineación oficial del equipo 'ESCrew!' en el partido 1 - 2 F.C. de Sarriá Alineación oficial del equipo 'F.C. de Sarriá' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ESCrew! Alineación oficial del equipo 'ESCrew!' en el partido 3 - 0 F.C. de Sarriá Alineación oficial del equipo 'F.C. de Sarriá' en el partido
Tiene mala suerte 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ESCrew!

Goles Goles

  • 103 Minuto 85 (Gol por la derecha): Passava el minut 85 del matx, quan l'atent Alejandro Venero va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de ESCrew! a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Onofre Otero va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Rafael Galves va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 39, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 57 (Ocasión por el centro): ESCrew! enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 el ESCrew! va posar setge sobre la defensa central visitant però en Onofre Otero no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 9 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a José Caramallo després que el jugador de ESCrew! li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 21 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Paco Fontdemora, jugador de ESCrew!, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 21. Onofre Otero, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

F.C. de Sarriá

Goles Goles

  • 136 Minuto 36 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Francisco Anduaga es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Emeterio Pozuelo per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 36 passava a ser 0 - 1.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 81, el Sarriá va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en León Bola, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): David Robertet va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Sarriá que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Antonio Valdés de Sarriá va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Antonio Gil va prendre el seu rol al minut 40.
  • 090 Minuto 77 (Tirita): Passats 77 minuts de joc, en Blai Costabella de Sarriá va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.