Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SIEMPREJUNTOS (1593446) - Avilés Industrial C.F (995019) » 225711461: T27/J10/X

Liga 225711461 Información oficial sobre el partido 225711461 en Hattrick

25.07.2009 14:15:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 10 / X.1916 (167171)

Baskonia F.C. Alineación oficial del equipo 'Baskonia F.C.' en el partido 2 - 1 Avilés Industrial C.F Alineación oficial del equipo 'Avilés Industrial C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Baskonia F.C. Alineación oficial del equipo 'Baskonia F.C.' en el partido 2 - 1 Avilés Industrial C.F Alineación oficial del equipo 'Avilés Industrial C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Baskonia F.C.

Goles Goles

  • 137 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 16 en Veikko Voutilainen va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Alessandro Marena podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 1 va pujar al marcador.
  • 121 Minuto 87 (Gol por el centro): Alessandro Marena va donar a Baskonia un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Baskonia va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Paolo Taverniti va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Virgílio Balseira.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alessandro Marena va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Industrial. La jugada d'estratègia del Baskonia per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Fernando Galdón va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Veikko Voutilainen de Baskonia es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.

Avilés Industrial C.F

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Al minut 10 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Horacio Estorch que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Industrial va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Oscar Dewinck, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Oscar Dewinck, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 236 Minuto 86 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Fernando Galdón no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Nitay Mizrachi estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joachim Pozsonyi de Industrial es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 86 (Lesión grave): Després de 86 minuts, Industrial va veure com el seu jugador Luis Urtaran havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Alberto Alsina entraria per ocupar el seu lloc.