Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Balsareny (797657) - Canarias Costa Atlántica (49061) » 225710626: T27/J12/X

Liga 225710626 Información oficial sobre el partido 225710626 en Hattrick

08.08.2009 14:15:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 12 / X.1901 (167156)

eeeiPenya Alineación oficial del equipo 'eeeiPenya' en el partido 1 - 1 Magic Players FC Alineación oficial del equipo 'Magic Players FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
eeeiPenya Alineación oficial del equipo 'eeeiPenya' en el partido 3 - 0 Magic Players FC Alineación oficial del equipo 'Magic Players FC' en el partido
Tiene mala suerte 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

eeeiPenya

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 23 minuts, el tirador de faltes del eeeiPenya va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Xesco Solà, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Xavi Altemir va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): eeeiPenya per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 47, quan Pablo Romero Florindo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77, Pablo Romero Florindo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): eeeiPenya va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Israel Uranga va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Eufrasio Olano.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Wilfrido Fábregas de eeeiPenya va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xesco Solà de eeeiPenya va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Kurtzio Iparragirre ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 302 Minuto 67 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Alejandro León Chacón no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Magic Players FC

Goles Goles

  • 136 Minuto 9 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Xesco Solà va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Ioritz Colombi se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 0 - 1 al minut 9 per a Players.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Miguel Franco quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 55, Primo Soler Valera de Players va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 86 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Miguel Franco va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Alejandro Subiras.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Ioritz Colombi no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.