Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atletico tablada futbol power (124017) - Rayo Higuereño (486652) » 225710223: T27/J9/X

Liga 225710223 Información oficial sobre el partido 225710223 en Hattrick

18.07.2009 14:15:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 9 / X.1894 (167149)

Peripatéticos Alineación oficial del equipo 'Peripatéticos' en el partido 4 - 4 Hecompradoalarbitro Alineación oficial del equipo 'Hecompradoalarbitro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Peripatéticos Alineación oficial del equipo 'Peripatéticos' en el partido 3 - 5 Hecompradoalarbitro Alineación oficial del equipo 'Hecompradoalarbitro' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,2 % 12,5 % 63,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peripatéticos

Goles Goles

  • 103 Minuto 37 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Peripatéticos per la dreta va donar com a resultat un gol de Miguel Alemparte al minut 37 que reduïa la distància a 1 - 2.
  • 102 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Peripatéticos va reduir el marcador al minut 56 a 2 - 3 quan Jesús Antonio García de Cueto va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 114 Minuto 68 (Gol de penalti): Després de 68 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Peripatéticos, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Enrique Laguna Guillén de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 3. El públic estava boig d'alegria!
  • 114 Minuto 78 (Gol de penalti): Al minut 78, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Enrique Laguna Guillén no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 4 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Alemparte de Peripatéticos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 82 (Lesión): El jugador de Peripatéticos Raúl Verdeces va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Argider Jato va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Jesús Antonio García de Cueto, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Hecompradoalarbitro

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 3, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Bernat Bou es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Alfonso Narváez Barón, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Alfonso Narváez Barón de Hecompradoalarbitro va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 40. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 171 Minuto 72 (Gol por el centro): Hecompradoalarbitro agafava avantatge al minut 72 de joc en marcar el 3 - 4 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Iván Chillarón amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Hecompradoalarbitro quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Chulio Núñez va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Alfonso Narváez Barón va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 54, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Danilo Pagello de Hecompradoalarbitro es va emportar una amonestació al minut 9 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Danilo Pagello es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 64, Víctor Muñoz de Hecompradoalarbitro va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Iván Chillarón.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Alfonso Narváez Barón estava fent un bon partit.