Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D ALIKANTE (493466) - rapido de centulle (995577) » 225701806: T27/J4/X

Liga 225701806 Información oficial sobre el partido 225701806 en Hattrick

13.06.2009 14:15:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 4 / X.1744 (166999)

C.D ALIKANTE Alineación oficial del equipo 'C.D ALIKANTE' en el partido 6 - 0 Valencians CF Alineación oficial del equipo 'Valencians CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
C.D ALIKANTE Alineación oficial del equipo 'C.D ALIKANTE' en el partido 8 - 0 Valencians CF Alineación oficial del equipo 'Valencians CF' en el partido
Tiene mala suerte 8.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D ALIKANTE

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Xurxo Gil y Gil, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del ALIKANTE se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 5.
  • 131 Minuto 5 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de ALIKANTE va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alfredo Jiménez jimeno progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Óscar Gomensoro va incrementar l'avantatge de ALIKANTE amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de ALIKANTE a 4 - 0. Xurxo Gil y Gil va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de ALIKANTE a 5 - 0. Óscar Gomensoro va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 130 Minuto 74 (Gol de falta): El gol de falta de Xurxo Gil y Gil sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 74 i ampliar l'avantatge de ALIKANTE a 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El ALIKANTE ho intentava per la dreta per mitjà de David Bonilla, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Rubén Pinillos gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sebastián Cuartas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Lorenzo Bertrán. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ricardo Gill.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 67 (Tirita): Al minut 67 de partit, el jugador Xurxo Gil y Gil de ALIKANTE es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 48 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Óscar Gomensoro probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Valencians CF

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Gonzalo Jáuregi de Valencians va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76 del partit, Gonzalo Jáuregi de l'equip Valencians, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): Valencians va fer una substitució al minut 35. Santiago Silva Haro va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Alejandro Desgurb.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Jaime Desllor no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.