Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Albernuko (1371605) - Ruper C.F (774957) » 225684744: T27/J9/X

Liga 225684744 Información oficial sobre el partido 225684744 en Hattrick

18.07.2009 14:15:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 9 / X.1439 (166694)

Fc Tiarius Alineación oficial del equipo 'Fc Tiarius' en el partido 2 - 5 soller atletic CF Alineación oficial del equipo 'soller atletic CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Fc Tiarius Alineación oficial del equipo 'Fc Tiarius' en el partido 0 - 5 soller atletic CF Alineación oficial del equipo 'soller atletic CF' en el partido
Tiene suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Tiarius

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Gonzalo Gómez va donar a Tiarius un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 101 Minuto 57 (Gol por el centro): El Tiarius no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Gonzalo Gómez es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): Xorxe Ribadomar va sortir coix del terreny de joc, substituït per Aureliano Omil. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

soller atletic CF

Goles Goles

  • 138 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Iván Villaseca arribés a peus de Alejandro Yanke, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a soller el 1 - 1.
  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Iván Villaseca que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a soller.
  • 181 Minuto 46 (Gol por el centro): Al minut 46, Miklós Tarr va augmentar l'avantatge de soller a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Avelín Casariego, que va ser qui va marcar 2 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 69, soller va augmentar el seu avantatge a 2 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Iván Villaseca.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27 de partit, Iván Villaseca quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Miklós Tarr que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 285 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del soller van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Miklós Tarr, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nunzio Manfrini de soller la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 65 (Tirita): Al minut 65, Avelín Casariego de soller es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Nunzio Manfrini va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.