Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los four rouses (1584753) - R.C.D. Ingenio (1435498) » 225671770: T27/J14/X

Liga 225671770 Información oficial sobre el partido 225671770 en Hattrick

22.08.2009 14:15:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 14 / X.1207 (166462)

los four rouses Alineación oficial del equipo 'los four rouses' en el partido 3 - 3 el tuerto Alineación oficial del equipo 'el tuerto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los four rouses Alineación oficial del equipo 'los four rouses' en el partido 3 - 0 el tuerto Alineación oficial del equipo 'el tuerto' en el partido
Tiene un resultado normal 3.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los four rouses

Goles Goles

  • 103 Minuto 61 (Gol por la derecha): Els seguidors del rouses van tornar a saltar d'alegria al minut 61. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Calogero Catalano que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 3.
  • 138 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): En Calogero Catalano va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Tihamér Zékány la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 3 al marcador.
  • 111 Minuto 82 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Ángel Miguel Sánchez Palomino va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. rouses empatava el partit, 3 a 3, al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Moisey Golosovskiy! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 200 Minuto 24 (Ocasión de falta): rouses va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 24, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 201 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Patrick Guerville no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): rouses va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Moisey Golosovskiy va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): El jugador de rouses Remo Kestler quasi va assolir l'empat al minut 71 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tihamér Zékány de rouses es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tihamér Zékány es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Al minut 36, Isidoro Agraït de rouses es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 090 Minuto 44 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 44 de partit, quan un jugador de rouses, en Mario Lüftner, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

el tuerto

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): tuerto va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Alfeo Alvarado, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jorge Casáus que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 119 Minuto 23 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Luis Mari Quintanilla va treure un córner llarg cap al segon pal que en Nardo Rendo, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 2.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 44, tuerto va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Halcón Conchillos.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de tuerto, l'equip va recuperar la pilota al minut 25 i va contraatacar. En Nicolás Rodríguez va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 209 Minuto 38 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Wolf-Dietrich Haigner va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Nicolás Rodríguez. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!