Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vall de Tenes (1584072) - Real Sporting de la Villa de Gijón (797117) » 225667514: T27/J13/X

Liga 225667514 Información oficial sobre el partido 225667514 en Hattrick

15.08.2009 14:15:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 13 / X.1131 (166386)

Gofre F.C. Alineación oficial del equipo 'Gofre F.C.' en el partido 0 - 1 Real Sporting de la Villa de Gijón Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de la Villa de Gijón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gofre F.C. Alineación oficial del equipo 'Gofre F.C.' en el partido 2 - 1 Real Sporting de la Villa de Gijón Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de la Villa de Gijón' en el partido
Tiene mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,3 % 11,0 % 23,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gofre F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 1 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 1 per blocar una centrada d'en Ovidio Bordelle va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Gofre.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Nacho Iluz va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 205 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Pol Tur va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Bernat Llobet, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nacho Iluz de Gofre amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ovidio Bordelle es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 49 (Tirita): Era el minut 49 quan després d'una dura entrada, el jugador Juan Luis Velasco García de Gofre s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Real Sporting de la Villa de Gijón

Goles Goles

  • 173 Minuto 67 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En David Casal va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): El Sporting va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 17, però en Àlex Vela va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Juan Manuel Narganes va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 209 Minuto 40 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Pol Tur va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Armando Balbás Fernández va xutar a fora.
  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Miguel Carvajal va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jordi Solans, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 24 (Tirita (médico)): Semblava que Gonzalo Pérez-Seoane s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.