Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

martorell "a" (1581977) - Tenía fc (1366149) » 225652477: T27/J6/X

Liga 225652477 Información oficial sobre el partido 225652477 en Hattrick

27.06.2009 14:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 6 / X.863 (96946)

alma team Alineación oficial del equipo 'alma team' en el partido 5 - 1 Julito_VanBasten_ Alineación oficial del equipo 'Julito_VanBasten_' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
alma team Alineación oficial del equipo 'alma team' en el partido 9 - 0 Julito_VanBasten_ Alineación oficial del equipo 'Julito_VanBasten_' en el partido
Es un cenizo 8.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

alma team

Goles Goles

  • 111 Minuto 31 (Gol por el centro): Manuel Castellsis s'emportà una gran ovació del públic local al minut 31, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): alma va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Manuel Castellsis, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Koos Joosen que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Amb 75 minuts jugats, en Koos Joosen va augmentar l'avantatge de alma a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): alma va augmentar la diferència quan Manuel Castellsis no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): alma va aconseguir el 5 - 1 quan Manuel Castellsis va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): José María Villalobos de alma va intentar batre la porteria rival al minut 30 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Manuel Castellsis va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): alma va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar José María Villalobos en un 1 contra 1 amb el porter Gonzalo del Amo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Koos Joosen no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Julito_VanBasten_

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): Al minut 20 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Tomàs Vela que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Miguel Galarreta de Julito_VanBasten_ va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Oriol Fondevil es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): En Miguel Galarreta de Julito_VanBasten_ va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Fernando Goiriz va prendre el seu rol al minut 35.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Siro Palacios probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.