Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Terremotos de Jerez F.C. (307629) - Polo Aire (776593) » 225651798: T27/J5/X

Liga 225651798 Información oficial sobre el partido 225651798 en Hattrick

20.06.2009 14:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 5 / X.851 (96934)

azken agurra Alineación oficial del equipo 'azken agurra' en el partido 5 - 1 olom epot a Alineación oficial del equipo 'olom epot a' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
azken agurra Alineación oficial del equipo 'azken agurra' en el partido 6 - 0 olom epot a Alineación oficial del equipo 'olom epot a' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

azken agurra

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a agurra va ser Remigiusz Pawlak.
  • 132 Minuto 20 (Gol por la izquierda): En Yoel Aguayo de agurra va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Flurin Faes es va introduir dins la defensa central al minut 43, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de agurra a 4 - 0. Jens Christian Bøgeskov va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de agurra pel centre va donar un gran resultat: el gol de Anghel Gheorghe va posar el 5 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 41 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 41 podia haver acabat en gol, però Benxamín Cruzdeincio va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El jugador local Philip Roland Olsen per poc que no incrementa el marcador al minut 43. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Benxamín Cruzdeincio va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 216 Minuto 79 (Ocasión evento especial rápido + pase): Job Törnsten va marxar per velocitat al minut 79 i va fer una passada de la mort a Anghel Gheorghe, però aquest va fallar.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Nicklas Handberg va estar a punt de sentenciar el partit al minut 81, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yoel Aguayo de agurra va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): En Steven Schelvis de agurra va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Arnoldo Entenza va prendre el seu rol al minut 31.
  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): En Alessio Catalucci ocupà el lloc d'en Jens Christian Bøgeskov al 70 minuts, dos minuts després que el jugador de agurra quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 90 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 90 de partit, quan un jugador de agurra, en Philip Roland Olsen, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

olom epot a

Goles Goles

  • 119 Minuto 77 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Federico Villarén el va rematar Marco Frittoli amb un magnífic cop de cap que va suposar el 4 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Johannes Gerhardt Weymann de olom es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marco Frittoli de olom la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 45 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 45 va fer que Diego Berson de olom hagués d'abandonar el terreny de joc. Álvaro Valer va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 090 Minuto 87 (Tirita): Era el minut 87 quan després d'una dura entrada, el jugador Benxamín Cruzdeincio de olom s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.