Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Huertanico (485412) - Warhammer 2.0 (778904) » 225648924: T27/J14/X

Liga 225648924 Información oficial sobre el partido 225648924 en Hattrick

22.08.2009 14:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 14 / X.799 (96882)

El Huertanico Alineación oficial del equipo 'El Huertanico' en el partido 4 - 3 Surfers Football Club Alineación oficial del equipo 'Surfers Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El Huertanico Alineación oficial del equipo 'El Huertanico' en el partido 0 - 3 Surfers Football Club Alineación oficial del equipo 'Surfers Football Club' en el partido
Tiene mucha potra 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Huertanico

Goles Goles

  • 143 Minuto 8 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Huertanico va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Pekka Rosqvist, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 130 Minuto 24 (Gol de falta): El gol de falta de Ângelo Fossas sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 24 i ampliar l'avantatge de Huertanico a 2 - 0.
  • 143 Minuto 26 (Gol de contra por la derecha): Edgar Quimbay va marcar al minut 26 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 3 - 0.
  • 115 Minuto 34 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 34 minuts de joc, André Formigal, corrent com un esperitat, superà primer Dani Olivella per velocitat, i després el porter posant el 4 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Al minut 48 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Edgar Quimbay de Huertanico va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): Huertanico van sortir al contraatac al minut 63, però Yannick Berruyer va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 11 (Lesión leve): Huertanico va fer una substitució al minut 11. Antipas Mpimpilas va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company André Formigal.
  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): En Sabin Ituarte ocupà el lloc d'en Giuseppe Lambardi al 67 minuts, dos minuts després que el jugador de Huertanico quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Surfers Football Club

Goles Goles

  • 151 Minuto 35 (Gol por el centro): Surfers fc van mostrar una bona compenetració quan al minut 35 van reduir diferències a 4 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Aage Sønksen va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 151 Minuto 74 (Gol por el centro): Un mica després, Curt Ruecker de Surfers fc va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 152 Minuto 75 (Gol por la izquierda): El 4 - 3 el va apuntar al seu compte particular Amancio Fernández Daza de Surfers fc després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 de partit, Jacques Borcard quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Dani Olivella quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 251 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Julián Parisi va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Giovanni Mannino no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 253 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 56 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Dani Olivella amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Per Falkstål de Surfers fc amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.