Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vizcaya F.C (796980) - EF Golondrino (1367114) » 225647806: T27/J1/X

Liga 225647806 Información oficial sobre el partido 225647806 en Hattrick

23.05.2009 14:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 1 / X.780 (96863)

CE Cyrano de Bergerac Alineación oficial del equipo 'CE Cyrano de Bergerac' en el partido 0 - 6 Santa Catalina Alineación oficial del equipo 'Santa Catalina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
CE Cyrano de Bergerac Alineación oficial del equipo 'CE Cyrano de Bergerac' en el partido 0 - 8 Santa Catalina Alineación oficial del equipo 'Santa Catalina' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CE Cyrano de Bergerac

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Jaime Landaluce Ugarte de Bergerac va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66 de partit, Jaime Landaluce Ugarte de Bergerac va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Santa Catalina

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Catalina va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 4. Julián Ibaigane va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Cèsar Pellisé va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al minut 42, Catalina va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Julián Ibaigane, amb un xut sec des de la dreta.
  • 141 Minuto 49 (Gol de contra por el centro): El Catalina era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Arnau Torras va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 4 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Chagai Abuksis va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Ioan Pãun va ser l'anotador del 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 37 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 37 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Catalina la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ioan Pãun. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Chagai Abuksis de Catalina es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arnau Torras de Catalina va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Al minut 31, Chagai Abuksis de Catalina es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 2 (Evento clima: sol, OK técnico): Chagai Abuksis semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.