Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pinxi (992387) - Chaperos F.C (1365449) » 225641620: T27/J8/X

Liga 225641620 Información oficial sobre el partido 225641620 en Hattrick

11.07.2009 14:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 8 / X.669 (96752)

Desafio ferrolano Alineación oficial del equipo 'Desafio ferrolano' en el partido 4 - 1 Chaperos F.C Alineación oficial del equipo 'Chaperos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Desafio ferrolano Alineación oficial del equipo 'Desafio ferrolano' en el partido 3 - 0 Chaperos F.C Alineación oficial del equipo 'Chaperos F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Desafio ferrolano

Goles Goles

  • 123 Minuto 53 (Gol por la derecha): Passats 53 minuts, Rafael Bonis, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. ferrolano es posava per davant!
  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Jordi Centellas estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Alberte Carragal va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 1 al minut 75.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): ferrolano va augmentar la diferència quan Rafael Bonis no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Alejandro Nandino va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): ferrolano va estar a punt de posar-se per davant al minut 41 però Gabriel Postiga va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Alejandro Nandino va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Francisco Ybarra Maza va estar a punt de sentenciar el partit al minut 80, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): En Alberte Carragal ocupà el lloc d'en Alejandro Nandino al 43 minuts, dos minuts després que el jugador de ferrolano quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Gabriel Postiga tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Chaperos F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 11 minuts, el tirador de faltes del Chaperos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Renato Urbina Melgarejo, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 109 Minuto 27 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Raúl Romero Gámez va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Jordi Centellas va aprofitar el regal, anotant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Chaperos, l'equip va recuperar la pilota al minut 40 i va contraatacar. En Raúl Romero Gámez va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Chaperos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Raúl Romero Gámez, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Edorta Bastegieta de Chaperos es va emportar una amonestació al minut 59 per provocar un rival.