Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los corta-chopped de pilares (1372554) - Los abdominales de cr (1587517) » 225640711: T27/J5/X

Liga 225640711 Información oficial sobre el partido 225640711 en Hattrick

20.06.2009 14:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 5 / X.653 (96736)

los corta-chopped de pilares Alineación oficial del equipo 'los corta-chopped de pilares' en el partido 4 - 3 barreiros diesel fc Alineación oficial del equipo 'barreiros diesel fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
los corta-chopped de pilares Alineación oficial del equipo 'los corta-chopped de pilares' en el partido 2 - 3 barreiros diesel fc Alineación oficial del equipo 'barreiros diesel fc' en el partido
Tiene suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,9 % 11,7 % 64,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los corta-chopped de pilares

Goles Goles

  • 105 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 29, Xan Villaluenga va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Raúl Hevia que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 32 gràcies a la jugada de Raúl Hevia, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 138 Minuto 51 (Gol evento especial extremo + rematador): Vito Muras estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Xisco Clarés va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 1 al minut 51.
  • 109 Minuto 80 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Simon Blanchard després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de barreiros Abraam Cotelo, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 3 - 3.
  • 124 Minuto 81 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 81 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Carlos Puelles. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de corta-chopped a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Aleu Eraso va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de corta-chopped va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Carlos Puelles, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Antonio Jiménez Zotes de corta-chopped va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

barreiros diesel fc

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 15, quan Eugeniusz Kozina va posar els visitants barreiros per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 150 Minuto 79 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 79 a 3 - 2 gràcies al bon llançament de lliure directe de Abraam Cotelo, que va passar per sota les cames del porter local.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): barreiros va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 62, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Àngel Fontcuberta.
  • 253 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): barreiros van seguir progressant per la banda dreta. Àngel Fontcuberta va tenir la seva oportunitat al minut 64, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 75 en Abraam Cotelo va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Sergio Capero va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mathieu Loire de barreiros es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 73 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Àngel Fontcuberta va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Leoš Kabelka.