Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PoderGatuno (435286) - Zeukinis F.C (312486) » 225638792: T27/J1/X

Liga 225638792 Información oficial sobre el partido 225638792 en Hattrick

23.05.2009 14:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 1 / X.619 (96702)

Pepinillos F.C Alineación oficial del equipo 'Pepinillos F.C' en el partido 6 - 1 C.D Lécera Alineación oficial del equipo 'C.D Lécera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Pepinillos F.C Alineación oficial del equipo 'Pepinillos F.C' en el partido 6 - 0 C.D Lécera Alineación oficial del equipo 'C.D Lécera' en el partido
Tiene un resultado normal 6.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pepinillos F.C

Goles Goles

  • 113 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26, Pepinillos aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Guillermo Salgado va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Pepinillos contenien la respiració mentre en Javier Vergara s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pepinillos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Veikko Kohonen progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Guillermo Salgado va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Salvador Bricat va anar directament als peus de Guillermo Salgado que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 5 - 1.
  • 130 Minuto 87 (Gol de falta): Als 87 minuts, Salvador Bricat va ampliar l'avantatge de Pepinillos amb un 6 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Javier Vergara, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Dale Pollard al minut 42 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Luis Miguel Sendic va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Veikko Kohonen una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 52, però una magnífica aturada de Dale Pollard va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Al minut 86 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Guillermo Salgado de Pepinillos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo De Los Ríos de Pepinillos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

C.D Lécera

Goles Goles

  • 143 Minuto 9 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Lécera va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Zdzisław Mońkiewicz, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gregorio Pérez de Lécera es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 75 (Lesión): Gregorio Pérez va sortir coix del terreny de joc, substituït per Laureano Copeiro. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.