Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

toby2008 (796034) - Kinana (992256) » 225631785: T27/J13/X

Liga 225631785 Información oficial sobre el partido 225631785 en Hattrick

15.08.2009 14:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 13 / X.493 (96576)

Narcolepsia Jurgol Clús Alineación oficial del equipo 'Narcolepsia Jurgol Clús' en el partido 2 - 3 deportivo gades Alineación oficial del equipo 'deportivo gades' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Narcolepsia Jurgol Clús Alineación oficial del equipo 'Narcolepsia Jurgol Clús' en el partido 6 - 0 deportivo gades Alineación oficial del equipo 'deportivo gades' en el partido
Es un cenizo 5.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Narcolepsia Jurgol Clús

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Narcolepsia, atacant per l'esquerra al minut 24, va aprofitar el magnífic llançament de David Maestro Lista per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 113 Minuto 77 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador David Maestro Lista de Narcolepsia va aconseguir igualar el partit al minut 77, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Narcolepsia va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Iván Vayas en un 1 contra 1 amb el porter Ventura Mantiñán, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Miquel Campàs! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 es va veure una gran oportunitat per a Narcolepsia per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per David Maestro Lista, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59, Climent Pons arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Narcolepsia a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Gaitán Linares va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Guillermo Sánchez Dávila, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manel Porlier de Narcolepsia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Luis Ruiz de Viana, en lloc de córrer, relliscava.
  • 302 Minuto 49 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però David Maestro Lista estava fent un bon partit.

deportivo gades

Goles Goles

  • 162 Minuto 28 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 28, quan Benjamí Oranguyen va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 116 Minuto 65 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 65, en Abel Hervías del deportivo va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Juan Utribe que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 2.
  • 172 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de deportivo va ser finalitzada des de l'esquerra per Pere Alberola al minut 85. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Juanma Calles de deportivo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 40 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Benjamí Oranguyen, jugador de deportivo, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 40. Armando Isaza, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.