Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Asturias Patria Querida C.F. (434409) - Jesulosky team (991224) » 225629128: T27/J7/X

Liga 225629128 Información oficial sobre el partido 225629128 en Hattrick

04.07.2009 14:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 7 / X.446 (96529)

Asturias Patria Querida C.F. Alineación oficial del equipo 'Asturias Patria Querida C.F.' en el partido 3 - 0 Cosa Nostra F.C Alineación oficial del equipo 'Cosa Nostra F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Asturias Patria Querida C.F. Alineación oficial del equipo 'Asturias Patria Querida C.F.' en el partido 1 - 2 Cosa Nostra F.C Alineación oficial del equipo 'Cosa Nostra F.C' en el partido
Tiene suerte 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,1 % 12,1 % 63,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asturias Patria Querida C.F.

Goles Goles

  • 119 Minuto 12 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Tristán Cividanes va treure un córner llarg cap al segon pal que en Fabricio Castrigo, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 137 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Armindo Cyrne va anar a parar al cap de Renato Cerqueda que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Asturias el 2 - 0.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Asturias van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Renato Cerqueda va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Eduard Ferrer una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Rémi Drion va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): El Asturias ho intentava per la dreta per mitjà de Javier Antonio Gia, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ricardo Pintado de Asturias va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 86 (Tirita (médico)): Semblava que Renato Cerqueda s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Cosa Nostra F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 16 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Nostra van pujar a rematar. Però en Przemysław Szulim la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 251 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 22, quan un error defensiu va deixar Edmond Amelang completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 250 Minuto 29 (Ocasión de falta): Després de 29 minuts, Przemysław Szulim va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Aurelius Scheuermann el va poder desviar a córner.
  • 251 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Przemysław Szulim va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 3, Guy Nuttall de Nostra va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Przemysław Szulim.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Greg Preis de Nostra es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jani Berg de Nostra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.