Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Changos del Oeste (1585721) - La Fonda F.C.D. (1338934) » 225627486: T27/J2/X

Liga 225627486 Información oficial sobre el partido 225627486 en Hattrick

30.05.2009 14:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 2 / X.417 (96500)

Saurí FC Alineación oficial del equipo 'Saurí FC' en el partido 3 - 2 La Fonda F.C.D. Alineación oficial del equipo 'La Fonda F.C.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Saurí FC Alineación oficial del equipo 'Saurí FC' en el partido 4 - 2 La Fonda F.C.D. Alineación oficial del equipo 'La Fonda F.C.D.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,4 % 2,1 % 15,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Saurí FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del F.C.D.. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Venanci Guix la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Saurí es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 32.
  • 113 Minuto 59 (Gol por la derecha): Després de 59 minuts de partit, Carlos Carrasco igualava per Saurí en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 85, el Saurí va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jorge Mora, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Arno van Ommeren del Saurí ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): Jorge Mora hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Arno van Ommeren havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Jorge Mora va estar a punt de marcar al minut 31 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Saurí va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Skaistas Duogis en un 1 contra 1 amb el porter Soykan Akadlı, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Saurí va estar a punt de posar-se per davant al minut 69 però Skaistas Duogis va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

La Fonda F.C.D.

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): En Tomás Lobo Antunes donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 29 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 171 Minuto 53 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 53, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Gregorio Vinambres es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 51 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Ignacio Sánchez Sáinz va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.