Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Borussia Doortmund (1372617) - Eh??... Ah!! Gáldar (1460438) » 225624753: T27/J6/X

Liga 225624753 Información oficial sobre el partido 225624753 en Hattrick

27.06.2009 14:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 6 / X.368 (96451)

Grixoa Alineación oficial del equipo 'Grixoa' en el partido 0 - 6 Quemalosomos Alineación oficial del equipo 'Quemalosomos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Grixoa Alineación oficial del equipo 'Grixoa' en el partido 0 - 8 Quemalosomos Alineación oficial del equipo 'Quemalosomos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Grixoa

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Giovanni Luongo no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Daniel Yera estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 208 Minuto 80 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Liborio Fariños va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Carlos Manrique aquest no va estar a l'altura.

Quemalosomos

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en António Rasquilho que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Quemalosomos.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, António Rasquilho va augmentar l'avantatge de Quemalosomos a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Grixoa. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Toni Klinga la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Quemalosomos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 74.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 79 de partit va donar a Quemalosomos l'avantatge per 0 - 4. Giovanni Luongo en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Toni Klinga va augmentar l'avantatge de Quemalosomos a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Giovanni Luongo de Quemalosomos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 86 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Quemalosomos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Rafael Rincón va desviar el xut final de Grégory Guillot després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Toni Klinga va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Carlos Duarte es va quedar sol davant del porter, al minut 85. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Toni Klinga de Quemalosomos es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 88 (Tirita): Al minut 88, Giovanni Luongo de Quemalosomos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.