Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Compostela S.A.D (119084) - ANTONILES (118663) » 225623848: T27/J3/X

Liga 225623848 Información oficial sobre el partido 225623848 en Hattrick

06.06.2009 14:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 3 / X.352 (96435)

freextylers Alineación oficial del equipo 'freextylers' en el partido 6 - 0 nachopistacho's Alineación oficial del equipo 'nachopistacho's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
freextylers Alineación oficial del equipo 'freextylers' en el partido 9 - 0 nachopistacho's Alineación oficial del equipo 'nachopistacho's' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

freextylers

Goles Goles

  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 22 minuts, el tirador de faltes del freextylers va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Benvido Jul, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): freextylers va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Michele Conte va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 115 Minuto 41 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 41 minuts, Benvido Jul va superar per velocitat Vicente Fernández Castrillón per posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Manuel Almarza, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a freextylers.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de freextylers va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Augusto Virgadamo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): freextylers va augmentar la diferència quan Giampaolo Caldana no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 11 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Benvido Jul que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): En Benvido Jul va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Telesfor Błażej, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, Manuel Almarza gairebé va marcar per a freextylers des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 206 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Giampaolo Caldana va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Óscar José Pizarro de freextylers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 78 (Lesión): Manuel Almarza no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Mustafa Rabi.

nachopistacho's

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roger Villamil de nachopistachos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nicolás Serrahima de nachopistachos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.