Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AD PIRINEOS (1582424) - JirafasGanan (489825) » 225622124: T27/J6/X

Liga 225622124 Información oficial sobre el partido 225622124 en Hattrick

27.06.2009 14:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 6 / X.321 (96404)

David Villa C.F. Alineación oficial del equipo 'David Villa C.F.' en el partido 6 - 0 Castellanos Team Alineación oficial del equipo 'Castellanos Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
David Villa C.F. Alineación oficial del equipo 'David Villa C.F.' en el partido 5 - 1 Castellanos Team Alineación oficial del equipo 'Castellanos Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

David Villa C.F.

Goles Goles

  • 120 Minuto 10 (Gol de falta): Una falta al minut 10 va provocar un lliure directe. Eduardo Diosdado el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 137 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Antonio Centagoya va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 30 de joc. Klamer van der Water es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): David va augmentar la diferència quan Isaak Knup no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Isaak Knup de David va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ilmari Alho va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): El 6 - 0 va pujar al marcador quan David va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Klamer van der Water des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): David per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5, quan Ilmari Alho va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Eduardo Diosdado de David va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dani Deulofeu.
  • 513 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Dani Deulofeu va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 89 (Lesión grave): Eduardo Diosdado, de David, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Sergio Lapuente el va substituir.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Després de 89 minuts jugats, Antonio Centagoya es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Santiago Chúa.

Castellanos Team

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 58 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Francesco Bartolomei amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Francesco Bartolomei va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Michael Sielmann de Castellanos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fabian Longoni es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Demetrio Álvarez va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.