Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los spear zx (995084) - JirafasGanan (489825) » 225622114: T27/J4/X

Liga 225622114 Información oficial sobre el partido 225622114 en Hattrick

13.06.2009 14:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 4 / X.321 (96404)

TIMES.F.C Alineación oficial del equipo 'TIMES.F.C' en el partido 0 - 2 Castellanos Team Alineación oficial del equipo 'Castellanos Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TIMES.F.C Alineación oficial del equipo 'TIMES.F.C' en el partido 0 - 2 Castellanos Team Alineación oficial del equipo 'Castellanos Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TIMES.F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Juan Antonio Benavente no oblidarà el que li va passar durant el minut 52. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 219 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Ramon Basas va poder marcar per a TIMES.F.C en un servei de cantonada picat per en Adrián Sánchez Dávila quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71, Juan Manuel Revuelta de TIMES.F.C va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Adrián Sánchez Dávila de TIMES.F.C va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 68 (Tirita): Al minut 68 de partit, el jugador Juan Antonio Benavente de TIMES.F.C es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 30 (Evento clima: sol, OK técnico): Adrián Sánchez Dávila semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Castellanos Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): En Enrique Miro donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 19 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Tomi Sirainen, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Castellanos, l'equip va recuperar la pilota al minut 30 i va contraatacar. En Eleuterio Pareja va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): Castellanos va fer una substitució al minut 88. Fabian Longoni va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Marc Iserta.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Enrique Miro, que no va rendir al seu nivell habitual.