Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

casares f c (1434896) - zas y gol (1455072) » 225621918: T27/J11/X

Liga 225621918 Información oficial sobre el partido 225621918 en Hattrick

01.08.2009 14:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 11 / X.317 (96400)

majhonis Alineación oficial del equipo 'majhonis' en el partido 6 - 1 Torpedo de botanic Alineación oficial del equipo 'Torpedo de botanic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
majhonis Alineación oficial del equipo 'majhonis' en el partido 9 - 0 Torpedo de botanic Alineación oficial del equipo 'Torpedo de botanic' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

majhonis

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 18 gràcies a la jugada de Abelardo Mata, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan majhonis va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Raúl Lamas Cabrera des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Juan José Sánchez Ortega va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 138 Minuto 58 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Enrique Miller arribés a peus de José Naranjo Villa, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a majhonis el 4 - 0.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): En Juan José Sánchez Ortega de majhonis va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Federico de la Dehesa es va introduir dins la defensa central al minut 71, i va aconseguir el 6 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El majhonis ho intentava per la dreta per mitjà de Francesc Badia, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Manuel Pinedo Salazar gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Antonio Sello va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Imanol Aláez Corral de majhonis va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 73 (Tirita): Era el minut 73 quan després d'una dura entrada, el jugador Enrique Miller de majhonis s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Torpedo de botanic

Goles Goles

  • 186 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Torpedo va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Damián Roca, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 5 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Juan José Caspe de Torpedo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Teobaldo Lucas.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Miguel Cabello Fernández ocupà el lloc d'en Ramón Umbert al 38 minuts, dos minuts després que el jugador de Torpedo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.