Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bercianos (1602015) - TN Albacete (1461495) » 225621034: T27/J14/X

Liga 225621034 Información oficial sobre el partido 225621034 en Hattrick

22.08.2009 14:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 14 / X.301 (96384)

stars tuning Alineación oficial del equipo 'stars tuning' en el partido 3 - 1 I need more mana F.C. Alineación oficial del equipo 'I need more mana F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
stars tuning Alineación oficial del equipo 'stars tuning' en el partido 3 - 2 I need more mana F.C. Alineación oficial del equipo 'I need more mana F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,7 % 12,2 % 24,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

stars tuning

Goles Goles

  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Filiberto Callar de Stars tuni va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 14 (Gol por la izquierda): En Felip Pou de Stars tuni va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Alfredo Madruga Martín va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Alberto Vaca va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 205 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Filiberto Callar marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Alfredo Madruga Martín que va xutar a fora per molt poc.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Filiberto Callar. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Felip Pou de Stars tuni es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.

I need more mana F.C.

Goles Goles

  • 152 Minuto 82 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 1 quan Oriol Alabart va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 82 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): need va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 33, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Oriol Alabart.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Euxenio Chaveiro.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Maximino Negreiros de need va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.