Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real ozil +10 (1600373) - Hadock (309135) » 225620268: T27/J4/X

Liga 225620268 Información oficial sobre el partido 225620268 en Hattrick

13.06.2009 14:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 4 / X.288 (96371)

Titanium soccer Alineación oficial del equipo 'Titanium soccer' en el partido 4 - 0 Atelito Manchego Alineación oficial del equipo 'Atelito Manchego' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Titanium soccer Alineación oficial del equipo 'Titanium soccer' en el partido 6 - 0 Atelito Manchego Alineación oficial del equipo 'Atelito Manchego' en el partido
Tiene mala suerte 5.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Titanium soccer

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): David Isasa va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Titanium, Lluís Batallé, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar David Isasa, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Titanium.
  • 134 Minuto 67 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Titanium i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 67 minuts de joc. Mentre en Enrique Escobar el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Titanium va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sansón Aller progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fernando Vázquez va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant Alberto Cristantes va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): En Mauro Emanuel va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 240 Minuto 36 (Ocasión de contra de falta): Titanium va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Enrique Escobar va anar a parar a les mans del porter.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Juan Carlos Sotres es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet David Isasa va estar a punt de sentenciar el partit al minut 81, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Salomón Albarenga ocupà el lloc d'en Lluís Batallé al 40 minuts, dos minuts després que el jugador de Titanium quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 63 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Salomón Albarenga no li va importar gens ni mica.

Atelito Manchego

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): Alejandro Rubianes de Manchego va abandonar el terreny de joc després de 38 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Pau Quijada va entrar en el seu lloc.