Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Perdonom (1333508) - Irlandeses F.C (1417068) » 225619411: T27/J14/X

Liga 225619411 Información oficial sobre el partido 225619411 en Hattrick

22.08.2009 14:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 14 / X.272 (96355)

SAN ANTON F.C Alineación oficial del equipo 'SAN ANTON F.C' en el partido 2 - 4 Irlandeses F.C Alineación oficial del equipo 'Irlandeses F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SAN ANTON F.C Alineación oficial del equipo 'SAN ANTON F.C' en el partido 1 - 2 Irlandeses F.C Alineación oficial del equipo 'Irlandeses F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,6 % 36,8 % 33,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SAN ANTON F.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Passats 3 minuts, Digno Navarro, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. ANTON es posava per davant!
  • 103 Minuto 65 (Gol por la derecha): ANTON no perdien la fe, i al minut 65 del partit, Àngel Valldeneu va marcar el 2 - 4 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Irlandeses F.C

Goles Goles

  • 162 Minuto 20 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 20, quan Xaime Teruel va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 173 Minuto 54 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Cibrán Arana va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Pablo Diego de Irlandeses va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 63. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 138 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Ignacio Villornate arribés a peus de Lamberto Abelanda, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Irlandeses el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Xaime Teruel va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, un refús desafortunat de Fernando Polanco, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Nicolas Sellerup no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Cibrán Arana ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Pablo Diego quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Fernando Polanco, però la pilota va topar amb el travesser.