Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ostadar skt (125266) - Legionarios Romanos (1364960) » 225618498: T27/J10/X

Liga 225618498 Información oficial sobre el partido 225618498 en Hattrick

25.07.2009 14:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 10 / X.256 (96339)

F.C. PANDYXTREME Alineación oficial del equipo 'F.C. PANDYXTREME' en el partido 2 - 3 Real Villabuena C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Villabuena C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. PANDYXTREME Alineación oficial del equipo 'F.C. PANDYXTREME' en el partido 3 - 0 Real Villabuena C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Villabuena C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. PANDYXTREME

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Els jugadors del PANDYXTREME amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 37, deixant Erik Rispoli en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, Hanjo Kustrin va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Erik Rispoli va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de PANDYXTREME se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): PANDYXTREME va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 56 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Xavier Crol ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Xavier Crol de PANDYXTREME es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marvin Alexander Schwingenschlögl de PANDYXTREME es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ignacio Monroy es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Real Villabuena C.F.

Goles Goles

  • 137 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Avraham Kutner la va convertir en gol amb un remat de cap en Abel Elizalde tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 35 el marcador es va actualitzar: 0 - 1.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Abel Elizalde estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Campio Alén va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 72.
  • 172 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Passats 87 minuts de partit, Villabuena es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Reiner Mollwo es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Reiner Mollwo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jari Oinaala, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 69 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 69 de partit, quan un jugador de Villabuena, en Gary Zarb, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.