Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bañito Bañito Team (1455850) - Ñus de la Estepa (796896) » 225613745: T27/J11/X

Liga 225613745 Información oficial sobre el partido 225613745 en Hattrick

01.08.2009 14:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 11 / X.171 (96254)

Yurimas Alineación oficial del equipo 'Yurimas' en el partido 5 - 0 Bibliotecaris Alineación oficial del equipo 'Bibliotecaris' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Yurimas Alineación oficial del equipo 'Yurimas' en el partido 6 - 0 Bibliotecaris Alineación oficial del equipo 'Bibliotecaris' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yurimas

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 28 gràcies a la jugada de Sylvio Kruse, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): En Enrique Mompó va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Enrique Mompó va incrementar l'avantatge de Yurimas amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 119 Minuto 73 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Luca Fejles el va rematar Maurín Anchelergues amb un magnífic cop de cap que va suposar el 4 - 0.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Amb 85 minuts jugats, en Jürgen Görnandt va augmentar l'avantatge de Yurimas a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 18 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 18 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Luca Fejles va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Enrique Mompó, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Joachim Muldoon es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Jürgen Görnandt de Yurimas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Bibliotecaris

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Josep Laborda que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Alfredo Chamorro va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Juan Riba Peña es va comportar com un juvenil al minut 36 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): En Alejandro Conalos de Bibliotecaris va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. David Navajas va prendre el seu rol al minut 33.