Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fc kankanady (1591032) - papasa (994719) » 225613555: T27/J6/X

Liga 225613555 Información oficial sobre el partido 225613555 en Hattrick

27.06.2009 14:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 6 / X.168 (96251)

moferos Alineación oficial del equipo 'moferos' en el partido 3 - 4 la academia football club Alineación oficial del equipo 'la academia football club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
moferos Alineación oficial del equipo 'moferos' en el partido 2 - 5 la academia football club Alineación oficial del equipo 'la academia football club' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,2 % 0,4 % 91,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

moferos

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Eduard Harperink, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del moferos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 26.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 75 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de moferos. A fi d'aconseguir el 2 - 4, van tocar-la en curt per tal que Óscar Pedraza xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): Juan Avanza va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, moferos, al minut 78. El marcador va canviar a 3 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 15 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Antonio Álvarez després que el jugador de moferos li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Anastasie Velea de moferos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Arkaitz Dorronsoro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 76 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Anastasie Velea, jugador de moferos, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 76. Ján Repčok, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 095 Minuto 85 (Lesión): Guillermo Avila va sortir coix del terreny de joc, substituït per Iñaki Vita. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 34 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Yona Melixon se sentia fresc com una rosa.
  • 306 Minuto 81 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Salvador Precedo maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

la academia football club

Goles Goles

  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Kalle Holmbom va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 39.
  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Gersinho Birigüí va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Korstiaan Ribbens, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 73 de partit va donar a academia l'avantatge per 1 - 4. Ion Parască en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Korstiaan Ribbens que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ion Parască, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): David Bossi quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Krystian Dziubak, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Korstiaan Ribbens de academia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 42 (Tirita (médico)): Semblava que Joan Pellicer s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.