Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mandarina U.E. (1371169) - Malaguita2 (308172) » 225611292: T27/J14/X

Liga 225611292 Información oficial sobre el partido 225611292 en Hattrick

22.08.2009 14:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 14 / X.127 (96210)

lokos del carmelo Alineación oficial del equipo 'lokos del carmelo' en el partido 6 - 1 Juan's Team Alineación oficial del equipo 'Juan's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
lokos del carmelo Alineación oficial del equipo 'lokos del carmelo' en el partido 9 - 0 Juan's Team Alineación oficial del equipo 'Juan's Team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lokos del carmelo

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 26 gràcies a la jugada de Ian Shew, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els seguidors del carmelo contenien la respiració mentre en Óscar Calomarde s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): carmelo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Pieter-Jan Dewit va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): carmelo va aconseguir el 4 - 1 quan Tobias Liedbratt va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de carmelo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en José Luis Valdés progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. José Luis Valdés es va introduir dins la defensa central al minut 85, i va aconseguir el 6 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 10 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Ciro Zanesi de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Miquel Canals va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de carmelo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60, Óscar Calomarde gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Abdul Hernández Alba va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 209 Minuto 72 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Oscar Quirós van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Óscar Calomarde a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Henri Corby de carmelo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pieter-Jan Dewit de carmelo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Luis Valdés de carmelo es va emportar una amonestació al minut 55 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Henri Corby se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Juan's Team

Goles Goles

  • 163 Minuto 27 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 27 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Francisco Aguilo marcar un xut creuat des de la dreta.