Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Futbol Clob Kabrito (47851) - LoMar F.C (775020) » 225593158: T27/J3/IX

Liga 225593158 Información oficial sobre el partido 225593158 en Hattrick

06.06.2009 15:45:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 3 / IX.1852 (177347)

Caperoli Alineación oficial del equipo 'Caperoli' en el partido 2 - 1 tercia deportiva Alineación oficial del equipo 'tercia deportiva' en el partido
Federico Ruiz (38') 1 - 0
1 - 1 Egieder Zuloeta (47')
Paulos Cereixa (81') 2 - 1
Caperoli Alineación oficial del equipo 'Caperoli' en el partido 2 - 1 tercia deportiva Alineación oficial del equipo 'tercia deportiva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Caperoli Alineación oficial del equipo 'Caperoli' en el partido 5 - 0 tercia deportiva Alineación oficial del equipo 'tercia deportiva' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caperoli

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Caperoli s'avançava al marcador al minut 38, després d'un rebot que va caçar en Federico Ruiz per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): El jugador Paulos Cereixa de Caperoli, després de 81 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Máximo Mágoa va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Enric Vidal va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 25 per blocar una centrada d'en Teodoro Urdaneta va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Caperoli.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Caperoli van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Salvador Baniela, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Pompeio Baulde del Caperoli ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 82 (Lesión): Caperoli es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Paulos Cereixa no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Carles Pujolà al camp.

tercia deportiva

Goles Goles

  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 47, el deportiva va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Egieder Zuloeta, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Laureano Caride de deportiva, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 7, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Avelino Esmerodes de deportiva va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vindio Soto Ruiz.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Pedro Padilla va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 302 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Jordi Barea no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.