Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pontevedra CF SAD (47725) - Arsenal Ribes (441293) » 225590166: T27/J11/IX

Liga 225590166 Información oficial sobre el partido 225590166 en Hattrick

01.08.2009 15:45:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 11 / IX.1798 (177293)

julianeta Alineación oficial del equipo 'julianeta' en el partido 3 - 1 amunt Alineación oficial del equipo 'amunt' en el partido
Ignacio Pavia Marques (42') 1 - 0
Ignacio Pavia Marques (85') 2 - 0
Samuel Escuder (87') 3 - 0
3 - 1 Isidro Puig Duran (88')
julianeta Alineación oficial del equipo 'julianeta' en el partido 3 - 1 amunt Alineación oficial del equipo 'amunt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
julianeta Alineación oficial del equipo 'julianeta' en el partido 4 - 0 amunt Alineación oficial del equipo 'amunt' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

julianeta

Goles Goles

  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els seguidors del julianeta contenien la respiració mentre en Ignacio Pavia Marques s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ignacio Pavia Marques, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a julianeta.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87, julianeta va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Samuel Escuder, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6 es va veure una gran oportunitat per a julianeta per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Marco Antonio Hernández, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Thomas Huet va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de julianeta se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 219 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a julianeta va estar a punt d'arribar en un córner. En Stein Kinn va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El julianeta ho intentava per la dreta per mitjà de Cristóbal Pico, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 8, Samuel Escuder de julianeta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 82 de partit, quan un jugador de julianeta, en Stein Kinn, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

amunt

Goles Goles

  • 106 Minuto 88 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Isidro Puig Duran va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 88, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del amunt, mentre ja celebrava el 3 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): amunt van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 7, però el xut de Fernando Velasco Carrillo des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de amunt va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Isidro Puig Duran va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sandoa Navarrete es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Anton Gilabert de amunt es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Fernando Velasco Carrillo de amunt va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Baldomero Ilzauspea després que el jugador de amunt li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 9 (Tirita (médico)): Javier Frera va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Fernando Velasco Carrillo probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.