Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Castlln (436378) - surferosalpoder (313754) » 225581966: T27/J5/IX

Liga 225581966 Información oficial sobre el partido 225581966 en Hattrick

20.06.2009 15:45:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 5 / IX.1652 (177147)

CD Castlln Alineación oficial del equipo 'CD Castlln' en el partido 3 - 0 Sporting Barbarà Alineación oficial del equipo 'Sporting Barbarà' en el partido
Aki Niinikorpi (81') 1 - 0
Diego Abad (86') 2 - 0
David Casillas (89') 3 - 0
CD Castlln Alineación oficial del equipo 'CD Castlln' en el partido 3 - 0 Sporting Barbarà Alineación oficial del equipo 'Sporting Barbarà' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CD Castlln Alineación oficial del equipo 'CD Castlln' en el partido 1 - 1 Sporting Barbarà Alineación oficial del equipo 'Sporting Barbarà' en el partido
Tiene suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,8 % 37,4 % 31,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Castlln

Goles Goles

  • 122 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Castlln va ser Aki Niinikorpi.
  • 119 Minuto 86 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Castlln va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Diego Abad va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Castlln pel centre va donar un gran resultat: el gol de David Casillas va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 10 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Gandara Moya Delgado no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Guillem Abascal estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 7, Heriberto Grandas de Castlln va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mario Spano de Castlln amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): En Rafael Bardisa ocupà el lloc d'en Mauricio Picabea al 80 minuts, dos minuts després que el jugador de Castlln quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Sporting Barbarà

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Sporting va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 6, quan Roberto Bettega va quedar-se sol davant el porter Aleksander Fałda, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Roberto Bettega va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Aleksander Fałda, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90, Frédéric Fleury va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juri Piovani es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 8 (Tirita (médico)): Frédéric Fleury va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Sporting es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 090 Minuto 25 (Tirita): Passats 25 minuts de joc, en Marino Pou de Sporting va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.