Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

zotac08 (1433335) - Naltrus (1366359) » 225569352: T27/J2/IX

Liga 225569352 Información oficial sobre el partido 225569352 en Hattrick

30.05.2009 15:45:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 2 / IX.1427 (176922)

FC balon pinchao Alineación oficial del equipo 'FC balon pinchao' en el partido 3 - 5 Jaraicejo Alineación oficial del equipo 'Jaraicejo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC balon pinchao Alineación oficial del equipo 'FC balon pinchao' en el partido 4 - 0 Jaraicejo Alineación oficial del equipo 'Jaraicejo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC balon pinchao

Goles Goles

  • 103 Minuto 39 (Gol por la derecha): Passava el minut 39 del matx, quan l'atent Peter Persson va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 103 Minuto 55 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Marcos Chilla va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 4.
  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Yossi Korenfine trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 3 - 5 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): pinchao va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Soner Sili va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): pinchao va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Peter Persson va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Wacław Zaleśny va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): pinchao va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 80 que Wacław Zaleśny no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Jaraicejo

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): Jaraicejo va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Roberto Gallinato va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 108 Minuto 15 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 15, en Reinaldo Alemán Pardo la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Juan Ángel Peñate que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 34 minuts quan Josep Joan Cifuente va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 3 per a Jaraicejo.
  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): El jugador Ramon Ibern de Jaraicejo es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 4 d'un ràpid contraatac.
  • 183 Minuto 63 (Gol por la derecha): Al 63 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Jaraicejo augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Juan Ángel Peñate es rifés el porter i marqués el 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Carlos Orueta era fer passades de llarga distància. Al minut 37 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Ramon Ibern però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 8 (Tirita): Era el minut 8 quan després d'una dura entrada, el jugador Ramon Ibern de Jaraicejo s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 54 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Ramon Ibern tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.