Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CyberWorld Team (992535) - Nox C.F (1337532) » 225561473: T27/J7/IX

Liga 225561473 Información oficial sobre el partido 225561473 en Hattrick

04.07.2009 15:45:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 7 / IX.1286 (176781)

CyberWorld Team Alineación oficial del equipo 'CyberWorld Team' en el partido 4 - 3 Peloti C.F. Alineación oficial del equipo 'Peloti C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
CyberWorld Team Alineación oficial del equipo 'CyberWorld Team' en el partido 5 - 1 Peloti C.F. Alineación oficial del equipo 'Peloti C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CyberWorld Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Elías Prieto va donar a CyberWorld un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 els aficionats van embogir quan en Piotr Kajda va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de CyberWorld.
  • 140 Minuto 34 (Gol de contra de falta): CyberWorld va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Axel Carlier la va transformar en el 3 - 1.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, CyberWorld va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Markus Stensson, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Piotr Kajda va estar a punt de sentenciar el partit al minut 50, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Sami Laitala al minut 88 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Axel Carlier va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 86 (Lesión grave): Elías Prieto, de CyberWorld, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Juan Agustín el va substituir.

Peloti C.F.

Goles Goles

  • 162 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 27 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Fortunato Fungueiriño de Peloti marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 137 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 75 una excel·lent centrada de Hildeberto Felícia va arribar a Omar Mchich, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 4 - 2 al marcador.
  • 153 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els jugadors de Peloti no defallien en cap moment. Producte d'això, en Bogdan Dugec va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): Peloti van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 18, però Alessandro Angelini va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 263 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El Peloti creava perill des de la dreta al minut 85, però en Aratz Hernandorena, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Omar Mchich desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): Al minut 28, Lin Congrong de Peloti va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Bogdan Dugec, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 72 (Evento clima: lluvia, OK potente): Hildeberto Felícia no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.