Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vinaròs C.F. (776695) - Los troncales (1366617) » 225560768: T27/J12/IX

Liga 225560768 Información oficial sobre el partido 225560768 en Hattrick

08.08.2009 15:45:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 12 / IX.1273 (176768)

Los Patios C. F. Alineación oficial del equipo 'Los Patios C. F.' en el partido 0 - 7 Los recopilatorios Alineación oficial del equipo 'Los recopilatorios' en el partido
0 - 1 Oz Keysi (11')
0 - 2 Harald Starkmann (25')
0 - 3 Takahide Okimasa (30')
0 - 4 Takahide Okimasa (48')
0 - 5 Anthony Cummins (50')
0 - 6 Harald Starkmann (53')
0 - 7 Fredrik Säferberg (78')
Los Patios C. F. Alineación oficial del equipo 'Los Patios C. F.' en el partido 0 - 7 Los recopilatorios Alineación oficial del equipo 'Los recopilatorios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Los Patios C. F. Alineación oficial del equipo 'Los Patios C. F.' en el partido 0 - 9 Los recopilatorios Alineación oficial del equipo 'Los recopilatorios' en el partido
Tiene un resultado normal 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Patios C. F.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): Patios van sortir al contraatac amb encert al minut 59, però Rubén Aedo no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 29 (Tirita (médico)): Heitor Portomeñe va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Patios puguin veure en Heitor Portomeñe jugant de nou; ja que al minut 39 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Ebenezer Delas el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): Després de 73 minuts jugats, Francisco Grustán es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Gonzalo Cobanillas.

Los recopilatorios

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Oz Keysi va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Harald Starkmann va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 25, i va fer pujar el 0 - 2 per a recopilatorios.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, Takahide Okimasa va augmentar l'avantatge de recopilatorios a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 48 de partit va donar a recopilatorios l'avantatge per 0 - 4. Takahide Okimasa en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Anthony Cummins, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Harald Starkmann de recopilatorios va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 6 al minut 53. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Patios. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Fredrik Säferberg la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del recopilatorios es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 7 arribava al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Francisco Grustán va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 47 de joc.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Takahide Okimasa. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fredrik Säferberg.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Enzo Paolo Burti de recopilatorios amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Anthony Cummins ocupà el lloc d'en Rafael Castellmir al 37 minuts, dos minuts després que el jugador de recopilatorios quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.