Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Cantabro F.C (1590293) - CBB TNT (1421405) » 225560053: T27/J1/IX

Liga 225560053 Información oficial sobre el partido 225560053 en Hattrick

23.05.2009 15:45:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 1 / IX.1261 (176756)

Real Estevez CF Alineación oficial del equipo 'Real Estevez CF' en el partido 7 - 0 Riaño Vivo Alineación oficial del equipo 'Riaño Vivo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Real Estevez CF Alineación oficial del equipo 'Real Estevez CF' en el partido 8 - 0 Riaño Vivo Alineación oficial del equipo 'Riaño Vivo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Estevez CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Gerdt Arnhard ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Estevez es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): En Ali Chibli de Estevez va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Youri Bleuzé va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 105 Minuto 50 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Roni Josefsson va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Gerdt Arnhard va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Estevez posava el marcador 4 a 0.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Estevez va augmentar la diferència quan Ville Finnilä no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Alejandro Ruiz va incrementar l'avantatge de Estevez amb el 6 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Nolwin Bleeker va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Román Piñoy va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 2 de joc.
  • 233 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alejandro Ruiz va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gerdt Arnhard va estar a punt de sentenciar el partit al minut 39, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 59 (Ocasión de falta): Lech Kolera va sorprendre Jaizkibel Bilbao amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lech Kolera de Estevez va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Youri Bleuzé.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 41 (Tirita (médico)): Mikko Parvinen va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Estevez estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Riaño Vivo

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Pedro Urbieta va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Riaño que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Iván Viamonte es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Toni Muñoz Hidalgo de Riaño va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arnau Bargalló.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 44 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Riaño puguin veure en Arnau Bargalló jugant de nou; ja que al minut 44 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Leonides García de Olalla el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 095 Minuto 57 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Leonides García de Olalla va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Artur Macià.