Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Alhambra III (799521) - adri club (1461003) » 225554491: T27/J11/IX

Liga 225554491 Información oficial sobre el partido 225554491 en Hattrick

01.08.2009 15:45:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 11 / IX.1161 (176656)

los de aqui Alineación oficial del equipo 'los de aqui' en el partido 1 - 3 Peñoneros Alineación oficial del equipo 'Peñoneros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los de aqui Alineación oficial del equipo 'los de aqui' en el partido 1 - 1 Peñoneros Alineación oficial del equipo 'Peñoneros' en el partido
Tiene un resultado normal 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,1 % 49,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los de aqui

Goles Goles

  • 111 Minuto 36 (Gol por el centro): Candido Randazzo s'emportà una gran ovació del públic local al minut 36, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): aqui va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Juan Luises va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Lyubomir Boshnakov.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Witold Gardas de aqui va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Juan Luises de aqui va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 54 (Tirita (médico)): Samuel Semprún va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de aqui es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Peñoneros

Goles Goles

  • 119 Minuto 13 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Giuliano Gianello va treure un córner llarg cap al segon pal que en Miguel Ángel Sáez Sánchez, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 173 Minuto 82 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Miguel Ángel Sáez Sánchez va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 86, Peñoneros va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Miguel Ángel Sáez Sánchez.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 32 (Ocasión de falta): Pieter Ossedrijver va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Giuliano Gianello que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 de partit, Kobus Fernhout quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Peñoneros que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Uri Peralba, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 66 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Peñoneros al minut 66, però el xut de Giuliano Gianello va topar amb la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Kobus Fernhout de Peñoneros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Uri Peralba.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Miguel Ángel Sáez Sánchez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 88 (Tirita): Al minut 88 de partit, el jugador Eduardo Marcó de Peñoneros es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Kobus Fernhout estava fent un bon partit.
  • 301 Minuto 89 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Giuliano Gianello, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.