Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kalimotx0 (435177) - los jinetes de la muerte (121089) » 225551303: T27/J12/IX

Liga 225551303 Información oficial sobre el partido 225551303 en Hattrick

08.08.2009 15:45:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 12 / IX.1104 (176599)

FUTBOL CLUB MURENSE Alineación oficial del equipo 'FUTBOL CLUB MURENSE' en el partido 4 - 0 LLEVANT UD Alineación oficial del equipo 'LLEVANT UD' en el partido
Walenty Matak (22') 1 - 0
David Somalo (59') 2 - 0
Adriano Carrano (78') 3 - 0
Igor von Waldthausen (86') 4 - 0
FUTBOL CLUB MURENSE Alineación oficial del equipo 'FUTBOL CLUB MURENSE' en el partido 4 - 0 LLEVANT UD Alineación oficial del equipo 'LLEVANT UD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
FUTBOL CLUB MURENSE Alineación oficial del equipo 'FUTBOL CLUB MURENSE' en el partido 7 - 0 LLEVANT UD Alineación oficial del equipo 'LLEVANT UD' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FUTBOL CLUB MURENSE

Goles Goles

  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del LLEVANT. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Walenty Matak la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del MURENSE es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 22.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59, MURENSE va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de David Somalo, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de MURENSE a 3 - 0. Adriano Carrano va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): MURENSE va augmentar la diferència quan Igor von Waldthausen no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4, Arnold Eichmann arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 20 per blocar una centrada d'en Igor von Waldthausen va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de MURENSE.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Arnold Eichmann va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, David Somalo de MURENSE va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

LLEVANT UD

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Simone Sorrentino ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 251 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63, Simone Sorrentino va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Simone Sorrentino de LLEVANT va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Simone Sorrentino va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 6 (Lesión): El jugador de LLEVANT Risto Saariniemi va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Raúl Croses va entrar en el seu lloc.