Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Sigüenza (488779) - C.D. Lugo (1457522) » 225549276: T27/J9/IX

Liga 225549276 Información oficial sobre el partido 225549276 en Hattrick

18.07.2009 15:45:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 9 / IX.1068 (176563)

CD Sigüenza Alineación oficial del equipo 'CD Sigüenza' en el partido 1 - 1 TEKILA FROM THE SUN Alineación oficial del equipo 'TEKILA FROM THE SUN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CD Sigüenza Alineación oficial del equipo 'CD Sigüenza' en el partido 4 - 0 TEKILA FROM THE SUN Alineación oficial del equipo 'TEKILA FROM THE SUN' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Sigüenza

Goles Goles

  • 123 Minuto 1 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 1 gràcies a la jugada de Rãzvan Constantinescu, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 109 Minuto 35 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Konrad Asztemborski es va complicar la vida al minut 35 intentant esquivar Diego Valdés Velázquez en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del TEKILA, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 24 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Geroni Fortuny va ser clau en la jugada d'atac de Sigüenza al minut 24, quan ell mateix va fer una passada brutal a Rãzvan Constantinescu, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Alex Patti, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ricardo Zarza va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49 es va veure una gran oportunitat per a Sigüenza per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rãzvan Constantinescu, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Sigüenza va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ricardo Zarza en un 1 contra 1 amb el porter Miguel Ángel Serrano Ezquerra, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Geroni Fortuny va estar a punt d'avançar els locals al minut 77 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ricardo Zarza de Sigüenza va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Rãzvan Constantinescu de Sigüenza va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

TEKILA FROM THE SUN

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): TEKILA van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 17, però Ernesto José Gray va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de TEKILA va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Lourenzo Girondo va sortir per sobre el travesser.