Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Forza Zamora (307563) - Cordoba SAD (1435216) » 225535792: T27/J13/IX

Liga 225535792 Información oficial sobre el partido 225535792 en Hattrick

15.08.2009 15:40:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 13 / IX.827 (61098)

Forza Zamora Alineación oficial del equipo 'Forza Zamora' en el partido 1 - 6 the full killers F.C Alineación oficial del equipo 'the full killers F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Forza Zamora Alineación oficial del equipo 'Forza Zamora' en el partido 0 - 9 the full killers F.C Alineación oficial del equipo 'the full killers F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Forza Zamora

Goles Goles

  • 106 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Javier Rivas sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 27 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 27 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Johannes Brinkmann van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Adrián Verga a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Oscar Díez de Quijano de Zamora va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

the full killers F.C

Goles Goles

  • 162 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Johannes Brinkmann, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 28.
  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 31, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Eduard Kraechenbuehl es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 142 Minuto 52 (Gol de contra por la izquierda): Giuseppe Mogliati va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 3 per a killers.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Al minut 66, killers va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Eduard Kraechenbuehl, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Riccardo Bistocchi va augmentar l'avantatge de killers a 1 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70, els visitants es van col·locar 1 - 6 per sobre quan Jonny Lundin va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Eduard Kraechenbuehl de killers, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 4, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Johannes Brinkmann va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alejandro Guerau, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 15 (Lesión): killers es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Adriano Arteta no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Jonny Lundin al camp.
  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): En Riccardo Bistocchi de killers va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Manolo Calera va prendre el seu rol al minut 77.