Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cd leganes (778298) - JaskoSport (119258) » 225531394: T27/J5/IX

Liga 225531394 Información oficial sobre el partido 225531394 en Hattrick

20.06.2009 15:40:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 5 / IX.749 (61020)

TeDabaLaPagaLaOtxoa F.C. Alineación oficial del equipo 'TeDabaLaPagaLaOtxoa F.C.' en el partido 2 - 2 JaskoSport Alineación oficial del equipo 'JaskoSport' en el partido
0 - 1 José Añón (37')
Cristian Burruchaga (43') 1 - 1
Cristian Burruchaga (89') 2 - 1
2 - 2 Isidro Navarrete (89')
TeDabaLaPagaLaOtxoa F.C. Alineación oficial del equipo 'TeDabaLaPagaLaOtxoa F.C.' en el partido 2 - 2 JaskoSport Alineación oficial del equipo 'JaskoSport' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TeDabaLaPagaLaOtxoa F.C. Alineación oficial del equipo 'TeDabaLaPagaLaOtxoa F.C.' en el partido 3 - 1 JaskoSport Alineación oficial del equipo 'JaskoSport' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,3 % 0,5 % 9,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TeDabaLaPagaLaOtxoa F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Cristian Burruchaga va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 43.
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Renato Klett la va rematar Cristian Burruchaga amb una magnífica volea que va fer pujar per a TeDabaLaPagaLaOtxoa el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 40 minuts, en Gustau Latorre no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): TeDabaLaPagaLaOtxoa va estar a punt de posar-se per davant al minut 84 però Juan Campanga va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 209 Minuto 88 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de José Añón va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Cristian Burruchaga. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Iago Aguilar Bustamante de TeDabaLaPagaLaOtxoa es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Cristian Burruchaga es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): En Jorge Díaz de Trechuelo de TeDabaLaPagaLaOtxoa va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Renato Klett va prendre el seu rol al minut 69.

JaskoSport

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a JaskoSport prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en José Añón.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Isidro Navarrete que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, el JaskoSport va estar a prop d'augmentar el marcador després que en José Añón s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): JaskoSport va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 53, quan Paco Ucero va quedar-se sol davant el porter Marcos Vallejo Ortiz, però aquest va poder aturar el xut.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 73 (Tirita): Al minut 73, Nicolás González Doria de JaskoSport es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): JaskoSport va fer una substitució al minut 86. Eder Pío Baroja va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Mariano Prados.
  • 090 Minuto 90 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 90 de partit, quan un jugador de JaskoSport, en Mariano Prados, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.