Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ristorante di Luiggi (122669) - Club Cim Balandrau Bull BCN (123036) » 225522825: T27/J5/IX

Liga 225522825 Información oficial sobre el partido 225522825 en Hattrick

20.06.2009 15:40:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 5 / IX.596 (60867)

Ristorante di Luiggi Alineación oficial del equipo 'Ristorante di Luiggi' en el partido 0 - 6 Club Cim Balandrau Bull BCN Alineación oficial del equipo 'Club Cim Balandrau Bull BCN' en el partido
0 - 1 Félix Massó Garrote (4')
0 - 2 Oliver Fernández (33')
0 - 3 Val Astigueta (34')
0 - 4 Selçuk K?rayd?n (70')
0 - 5 Adrián Gil Alvarado (74')
0 - 6 Val Astigueta (79')
Ristorante di Luiggi Alineación oficial del equipo 'Ristorante di Luiggi' en el partido 0 - 6 Club Cim Balandrau Bull BCN Alineación oficial del equipo 'Club Cim Balandrau Bull BCN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ristorante di Luiggi Alineación oficial del equipo 'Ristorante di Luiggi' en el partido 1 - 4 Club Cim Balandrau Bull BCN Alineación oficial del equipo 'Club Cim Balandrau Bull BCN' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,2 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ristorante di Luiggi

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Teleluiggi van sortir al contraatac amb encert al minut 80, però Ciro Bini no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Murathan Doğrul de Teleluiggi es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 28 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 28 va fer que Alano Ângelo de Teleluiggi hagués d'abandonar el terreny de joc. Zbigniew Fijałkowski va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Club Cim Balandrau Bull BCN

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a CCBBB prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Félix Massó Garrote.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Oliver Fernández, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Val Astigueta, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 139 Minuto 70 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de CCBBB Selçuk Kıraydın va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Claudio Presta va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 4 al marcador.
  • 184 Minuto 74 (Gol de penalti): Al minut 74 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de CCBBB, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Adrián Gil Alvarado va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 5.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79, CCBBB va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Val Astigueta, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60 de partit, Félix Massó Garrote va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roger Valdés de CCBBB la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrián Gil Alvarado de CCBBB va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 15 (Evento clima: sol, OK técnico): En Félix Massó Garrote va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.