Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atletico vilvao (993127) - Sportage (1430697) » 225520743: T27/J2/IX

Liga 225520743 Información oficial sobre el partido 225520743 en Hattrick

30.05.2009 15:40:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 2 / IX.559 (60830)

Kraken team Alineación oficial del equipo 'Kraken team' en el partido 7 - 4 o vicedo fc Alineación oficial del equipo 'o vicedo fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Kraken team Alineación oficial del equipo 'Kraken team' en el partido 4 - 0 o vicedo fc Alineación oficial del equipo 'o vicedo fc' en el partido
Tiene bastante suerte 4.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kraken team

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Evencio Zas, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 109 Minuto 8 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Juliusz Ubik després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de vicedo Øivind Bjørnebye, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 1.
  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 els aficionats van embogir quan en Evencio Zas va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Kraken.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Kraken va augmentar la diferència quan Zachary Petautschnig no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Amb 31 minuts jugats, en Adrián González-Remusgo va augmentar l'avantatge de Kraken a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 116 Minuto 36 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Bence Csonka va acabar en una passada genial cap al jugador de Kraken Jørn Håland, que va marcar el 5 - 2.
  • 115 Minuto 49 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Bence Csonka de Kraken va fer un bon esprint per escapar-se de Heikki Syväjärvi i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 6 - 3. Tot un espectacle!
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Joaquín Codina va aprofitar per marcar el 7 - 4 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jørn Håland per poc que no incrementa el marcador al minut 76. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Cédric Vivès va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

o vicedo fc

Goles Goles

  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Odol Portusagasti va treure un córner llarg cap al segon pal que en Andrey Belomutskiy, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 2.
  • 151 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 els aficionats de vicedo van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Antonio Besonias va anotar el 5 - 3 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 154 Minuto 73 (Gol de penalti): vicedo va reduir les diferències al marcador en anotar el 6 - 4 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Odol Portusagasti.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andrey Belomutskiy.