Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rallie fc (48470) - Huracán Valencia C.F. (992194) » 225514276: T27/J10/IX

Liga 225514276 Información oficial sobre el partido 225514276 en Hattrick

25.07.2009 15:40:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 10 / IX.443 (60714)

rallie fc Alineación oficial del equipo 'rallie fc' en el partido 2 - 0 Peña Nogueras Alineación oficial del equipo 'Peña Nogueras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
rallie fc Alineación oficial del equipo 'rallie fc' en el partido 1 - 1 Peña Nogueras Alineación oficial del equipo 'Peña Nogueras' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,5 % 13,5 % 62,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rallie fc

Goles Goles

  • 118 Minuto 54 (Gol evento especial córner peinado): Xosé Carsí va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de rallie, Quentin Cyprien, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): rallie va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Abdul-Rahman Javaid va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): rallie va estar a punt de posar-se per davant al minut 32 però Martin Kalmarwende va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 286 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de rallie, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Xosé Carsí va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88, Xosé Carsí gairebé va marcar per a rallie des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Quentin Cyprien de rallie amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abdul-Rahman Javaid.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Era el minut 40 quan després d'una dura entrada, el jugador Martin Kalmarwende de rallie s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Peña Nogueras

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 de partit, Mattias Flamerberg quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 219 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Nogueras va estar a punt d'arribar en un córner. En Rafaël Huntelaar va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 87 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Nogueras puguin veure en Dominik Szaranek jugant de nou; ja que al minut 87 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Ruedi Zwimpfer el va substituir sense tenir temps d'escalfar.