Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

totaltidus fc (1370838) - C.F. Yohakkis (1437593) » 225513516: T27/J2/IX

Liga 225513516 Información oficial sobre el partido 225513516 en Hattrick

30.05.2009 15:40:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 2 / IX.430 (60701)

totaltidus fc Alineación oficial del equipo 'totaltidus fc' en el partido 2 - 0 oscurito's F.C. Alineación oficial del equipo 'oscurito's F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
totaltidus fc Alineación oficial del equipo 'totaltidus fc' en el partido 4 - 3 oscurito's F.C. Alineación oficial del equipo 'oscurito's F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 4.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,8 % 15,2 % 25,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

totaltidus fc

Goles Goles

  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): totaltidus va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 86 Adrien Beauchamp va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de totaltidus pel centre va donar un gran resultat: el gol de Aurel Vodenský va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): totaltidus va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Aurel Vodenský en un 1 contra 1 amb el porter Erik Håkansson, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Floris Bijkerk va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): totaltidus va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Adrien Beauchamp en un 1 contra 1 amb el porter Erik Håkansson, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): totaltidus va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Floris Bijkerk en un 1 contra 1 amb el porter Erik Håkansson, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 85 per blocar una centrada d'en Armin Ernst va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de totaltidus.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a João Évora de totaltidus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

oscurito's F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip oscuritos Mitar Rakić quasi marca al minut 28 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Sicco Rijvers l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 286 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Fernando Xira va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 10 (Tirita): Al minut 10 de partit, el jugador Ismail Hussain Abed-Aziz de oscuritos es va lesionar lleugerament però va poder continuar.