Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Antiguo Irizar F.C. (1334005) - Betiss (776104) » 225505501: T27/J14/IX

Liga 225505501 Información oficial sobre el partido 225505501 en Hattrick

22.08.2009 15:40:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 14 / IX.286 (60557)

Ampuries Club Alineación oficial del equipo 'Ampuries Club' en el partido 1 - 3 Alquimia CF Alineación oficial del equipo 'Alquimia CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ampuries Club Alineación oficial del equipo 'Ampuries Club' en el partido 2 - 2 Alquimia CF Alineación oficial del equipo 'Alquimia CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,3 % 36,4 % 29,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ampuries Club

Goles Goles

  • 101 Minuto 72 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Bouko Oude Sogtoen, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 3 per a Ampuries.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 37 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Raiens Limbaits, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Alquimia, però Agustí Llussà no va poder encertar el xut.
  • 202 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Gianluca Matarangolo va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 44 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 201 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Manuel Bubich-Selak no s'ho podia creure.
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Tyberiusz Krzymiński de Ampuries es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 81, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lorenz Lacy de Ampuries va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pablo Gascón.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 27 (Lesión grave): Després de 27 minuts, Ampuries va veure com el seu jugador Raimundo Castrovido havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Piergiuseppe Pieroni entraria per ocupar el seu lloc.

Alquimia CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 21, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Orlando Santman es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al 32 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Alquimia augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Sergio Cambra es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 142 Minuto 51 (Gol de contra por la izquierda): En István Latinovics va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Gianluca Matarangolo va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 2 de joc.
  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): István Latinovics va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Sam Barbieux, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Velasco Cirelluelo es va quedar sol davant del porter, al minut 42. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Mihai Simionescu quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Sam Barbieux, però la pilota va topar amb el travesser.