Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Antiguo Irizar F.C. (1334005) - tetocopoco? (486581) » 225505469: T27/J5/IX

Liga 225505469 Información oficial sobre el partido 225505469 en Hattrick

20.06.2009 15:40:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 5 / IX.286 (60557)

Ampuries Club Alineación oficial del equipo 'Ampuries Club' en el partido 4 - 0 Mandragora FC Alineación oficial del equipo 'Mandragora FC' en el partido
Xaime Monforte (30') 1 - 0
Gianluca Matarangolo (47') 2 - 0
Pablo Gascón (78') 3 - 0
Sadurní Montroig (83') 4 - 0
Ampuries Club Alineación oficial del equipo 'Ampuries Club' en el partido 4 - 0 Mandragora FC Alineación oficial del equipo 'Mandragora FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Ampuries Club Alineación oficial del equipo 'Ampuries Club' en el partido 8 - 0 Mandragora FC Alineación oficial del equipo 'Mandragora FC' en el partido
Es un cenizo 8.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ampuries Club

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Passats 30 minuts, Xaime Monforte, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Ampuries es posava per davant!
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Ampuries va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gianluca Matarangolo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, Ampuries va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Pablo Gascón, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Sadurní Montroig es va introduir dins la defensa central al minut 83, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Xaime Monforte va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Benito Sáez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 15 (Ocasión de falta): Amb 15 minuts disputats, Nuno Condelipes gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Benito Sáez va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Ampuries la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 230 Minuto 58 (Ocasión de falta): Nuno Condelipes va sorprendre Benito Sáez amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Fabián Mila haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Ampuries al minut 76.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lorenz Lacy de Ampuries es va emportar una amonestació al minut 3 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 25 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Lorenz Lacy va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bouko Oude Sogtoen de Ampuries va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 73 (Tirita): Al minut 73, Manuel Bubich-Selak de Ampuries es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Mandragora FC

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 4 (Tirita): Passats 4 minuts de joc, en Eduardo Lanus García de Mandragora va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 14 (Lesión leve): En August Guivernau ocupà el lloc d'en Enrique Zúñiga Requesens al 14 minuts, dos minuts després que el jugador de Mandragora quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.