Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

meneken (991626) - tetocopoco? (486581) » 225505448: T27/J1/IX

Liga 225505448 Información oficial sobre el partido 225505448 en Hattrick

23.05.2009 15:40:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 1 / IX.286 (60557)

meneken Alineación oficial del equipo 'meneken' en el partido 4 - 5 Mandragora FC Alineación oficial del equipo 'Mandragora FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
meneken Alineación oficial del equipo 'meneken' en el partido 3 - 2 Mandragora FC Alineación oficial del equipo 'Mandragora FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,9 % 20,0 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

meneken

Goles Goles

  • 115 Minuto 12 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 12 minuts, Jesús Pablo Torrecilla va superar per velocitat David Salgado per posar el 1 - 1 al marcador.
  • 142 Minuto 21 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 21 minuts quan Reynaldo Cerón va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 1 per a meneken.
  • 111 Minuto 29 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Francisco Javier Medina Torres va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. meneken empatava el partit, 3 a 3, al minut 29.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 74 minuts, el tirador de faltes del meneken va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Luis Purificacion, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 5 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Reynaldo Cerón no va entrar per centímetres.
  • 236 Minuto 69 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Fabián Mila no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jorge Zarco Morales estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Reynaldo Cerón de meneken va abandonar el terreny de joc després de 83 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Sandro Rufín va entrar en el seu lloc.

Mandragora FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Mandragora van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Eduardo Lanus García va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): Julio Cervantes va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Mandragora, David Salgado, que va marcar, sense saber com, el 2 - 2.
  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Breixo Abalo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Mandragora.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 32 minuts, el tirador de faltes del Mandragora va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Crispín Coazo, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 4 pujava al marcador.
  • 142 Minuto 52 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Crispín Coazo de Mandragora va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 5 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Enrique Zúñiga Requesens va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 280 Minuto 70 (Ocasión de falta): Pablo Galves va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.