Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

the boxheads (1433681) - F.C.Senan (1596429) » 225496509: T27/J6/IX

Liga 225496509 Información oficial sobre el partido 225496509 en Hattrick

27.06.2009 15:40:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 6 / IX.126 (60397)

Rayo La Verneda Alineación oficial del equipo 'Rayo La Verneda' en el partido 4 - 2 Tocatic Alineación oficial del equipo 'Tocatic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rayo La Verneda Alineación oficial del equipo 'Rayo La Verneda' en el partido 2 - 1 Tocatic Alineación oficial del equipo 'Tocatic' en el partido
Tiene suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo La Verneda

Goles Goles

  • 139 Minuto 11 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Peter Lagerblad va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Werner Kana per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 0
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Alberto Cortecedo es va introduir dins la defensa central al minut 33, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Dumitru Sima va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 134 Minuto 83 (Gol de penalti): Als 83 minuts de joc, els nois de Verneda van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Jeremías Miranda augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20, Gheorghe Marinache gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Raphael Shipway va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rui Manuel Forte va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Raphael Shipway al minut 80 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alberto Cortecedo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marino Vizziello de Verneda amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 21 (Lesión leve): En Edmondo Patané de Verneda va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Marino Vizziello va prendre el seu rol al minut 21.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Peter Lagerblad va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Tocatic

Goles Goles

  • 153 Minuto 75 (Gol por la derecha): Tocatic van aconseguir el 3 - 1 que retallava diferències al minut 75 quan Manuel Morote sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 140 Minuto 81 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Tocatic el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Paco De la Venta va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Florian Guillen va fer una estirada espectacular al minut 33, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Manuel Morote.
  • 252 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Tocatic va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 88 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Antoni Ściobłowski de Tocatic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.